CORNELPETRISOR.RO

STOPĂM MIGRAȚIA ILEGALĂ

Invazia Europei amenință grav pacea socială, identitatea culturală și prosperitatea economică a bătrânului continent! 

Iată șapte argumente pentru oprirea migrației ilegale:

01

Securitatea EUROPEI

Peste un milion de imigranți au pătruns în Italia ultimei decade iar numai în 2023 numărul persoanelor cu origini extra-europene ajunse pe teritoriul UE depășește un sfert de milion. Frontierele au ajuns extrem de poroase și prezintă un risc de securitate națională.

02

Impactul economic

Migrația ilegală stimulează munca la negru, evaziunea fiscală și discriminarea muncitorilor calificați. Imigranții pot lucra pentru salarii mult mai mici, ceea ce afectează calitatea vieții românilor, îndeobște, dar și cetățenilor europeni, în general.

03

ÎNCĂLCAREA CONSTITUȚIEI ROMÂNIEI

România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil, iar Constituția țării noastre vorbește explicit despre tradițiile democratice ale poporului, principiul separației puterilor și, mai ales, despre teritoriul inalienabil al patriei noastre, pe suprafața căreia nu sunte permise strămutări sau colonizări de populații străine (Art. 3, alin. 4).

04

Respectarea legii

Încurajarea migrația ilegale subminează principiile Statului de drept și suveranitatea națională. Legea fundamentală subliniază integritatea teritorială a patriei noastre. Dacă această Constituție modernă care datează din 1991 este considerată rasistă, atunci ce vom spune despre Constituția Părinților fondatori ai Statelor Unite ale Americii, care datează din 1787? 

05

OMOGENITATEA CULTURALĂ

Limba comună este un factor esențial de coeziune în opoziție cu orice formă de sectarism tribal. Migrația ilegală poate duce la segregare socială și tensiuni între comunități, deoarece unii imigranți îmbrățișează valori și comportamente străine de cultura europeană, ajungând să fie, inevitabil, marginalizați. Japonia este o țară civilizată care pariază mai departe pe omogenitatea culturală a societății nipone. 

06

VIOLENȚĂ SEXUALĂ

Trebuie să luăm în considerare diferențele culturale profunde între imigranții non-europeni din țările musulmane și valorile liberale europene. Riscul este palpabil pe măsură ce bărbații tineri, neobișnuiți cu ținuta vestimentară feminină din țările occidentale, ajung să comită acte de hărțuire sau agresiune sexuală, încălcând atât cutumele culturale, cât și normele legale europene, așa cum s-a întâmplat deja în multe orașe din Scandinavia.  

07

DEMOGRAFIA E DESTIN

Creșteți și vă înmulțiți, a spus Dumnezeu. Iată o poruncă pe care locuitorii băștinași ai Europei au uitat-o într-un context de prosperitate economică și libertinaj moral. E datoria Statului român să sprijine familiile românilor autohtoni, nu să plătească sume considerabile pentru integrarea unor populații extra-europene. Demografia este destin.

Semnează acum!

Petitie STOP MIGRATIE