PASIUNE PENTRU OAMENI

Despre mine

Timp de peste două decenii, Cornell Petrișor a supravegheat toate operațiunile zilnice ale companiei Cornell’s Quality Construction, Inc., compania pe care a fondat-o în Bellevue, Washington. Întreprinderea lucrează în colaborare cu o companie-soră, Tile & Marble Quality Service, Inc., pentru a oferi regiunii în care activează o gamă completă de servicii de calitate în ceea ce privește construcțiile rezidențiale. Compania sa este specializată în renovări complete de locuințe, dar și finisaje interioare.

IMPLICAREA ESTE CHEIA UNUI LEADESHIP EFICIENT

Mereu alături de echipa și

clienții mei

Funcționând ca o companie de construcții cu servicii complete, Cornell’s Quality Construction realizează lucrări în domeniile electric, sanitar și fabricarea de materiale personalizate pentru constrcuții. În calitate de președinte, am rămas în ultimii douăzeci de ani la fel de implicat și prezent în activitățile companiei, atât la birou, cât și pe șantierele unde se află muncitorii din echipă. Consider că este de datoria unui lider să îți asume anumite sarcini în mod personal și de aceea sunt mereu în strânsă legătură cu angajații și clienții mei: discutarea planurilor de construcție cu clienții și efectuarea devizului inițial gratuit sunt mereu etape ale unui proiect în care îmi place să fiu prezent și implicat.

SUCCESUL SE OBȚINE PRIN MUNCĂ

Bussiness prin implicare

Supraveghez fiecare șantier și partcipip activ la achiziția tuturor materialelor pentru a mă asigura de calitatea serviciilor pe care le oferim. În calitate de fondator al companiei, am dezvoltat o filozofie de afaceri centrată pe servicii pentru clienți și standarde înalte de excelență. Acestei viziuni i se datorează faptul că de-a lungul activității sale, compania Cornell’s Quality Construction, Inc. a câștigat acreditarea de la Better Business Bureau în 2002 și menține un rating A+ cu organizația. Mă străduiesc în permanență să mențin compania la curent cu evoluțiile și reglementările din industrie prin calitatea de membru al Asociației Naționale a Constructorilor de Case, Asociația Maeștrilor Constructorilor din Comitatele King și Snohomish și Asociația de afaceri din Washington. 

MEREU ALĂTURI DE APROAPELE

Implicarea în comunitate

În același timp știu cât de important este să oferi înapoi comunității locale în care activezi și contribui în mod personal la susținerea Biroului Sheriffului King County și a The Millionair Club Charity.