Gala Conservatorilor din Cluj: Europa, încotro? (17 martie 2024)

AUTOR Cornel Petrisor  - martie 3, 2024

Vorbitori: MIHAIL NEAMȚU, ORESTE TEODORESCU, RODICA BACIU, DR. CAMELIA CĂPUȘAN, CORNEL PETRIȘOR 

Suntem încântați să vă invităm la Gala Conservatorilor din Cluj, un eveniment deosebit ce va avea loc pe 17 martie în sala elegantului restaurant ROD, din orașul transilvan. Cu o listă impresionantă de invitați de marcă și un program captivant, această seară promite să fie una memorabilă, plină de inspirație și dialog constructiv.

O personalitate care merită onorată este doamna Rodica Baciu, un antreprenor de succes din Târgu Mureș. În anul 1998, împreună cu soțul ei  Matei Baciu, a înființat cunoscuta firmă Materom, una dintre cele mai de succes afaceri de pe piața comerțului cu piese auto din țară și din această parte a Europei.

Pe lângă afacerea de familie, doamna Baciu este coordonatoarea Rețelei de afaceri din cadrul Forumului Român de Conducere. Este licențiată în economie la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca, a absolvit un master în teologie la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad și un master în economie la Universitatea Petru Maior din Târgu-Mureș. Este realizatoarea emisiunii „Pentru noi, femeile” de la CREDO TV și coordonatoarea revistei creștine „Suflet de femeie”. 

De asemenea, Rodica este vorbitoare la diferite conferințe pentru femei și afirmă de multe ori că „liderul adevărat produce schimbare”. 

La Convenția de la Cluj Napoca, doamna Rodica Baciu va fi alături de Camelia Căpușan și Cornel Petrișor în cadrul panelului „Libertate și responsabilitate: conştiință, antreprenoriat, familie & națiune”, moderat de jurnalistul Oreste Teodorescu.

Iată ce vă așteaptă în programul evenimentului:

🕟 16:30 – Sosirea invitaților și a participanților

🎭 16:50 – Moment artistic surpriză

🕒 17:05 – Panel „Libertate și responsabilitate: conştiință, antreprenoriat, familie & națiune”

Moderator: Oreste Teodorescu

Interlocutori:

• Dr. Camelia Căpușan

• Rodica Baciu

• Cornel Petrișor

🥂 18:00 – Pauză socializare & networking

🎤 18:15 – Recital extraordinar cu Paula Seling: „Primăvară credinței”

🎙️ 19:05 – Conferința: „Europa, încotro!”, Mihail Neamțu

📝 20:00 – Sesiune de autografe și moment de networking cu invitații

Pentru a vă asigura un loc la acest eveniment deosebit, vă invităm să vă achiziționați un bilet President sau VIP.

Se va lansa și volumul The Trump Phenomenon de Mihail Neamțu și Prețul libertății de Cornell Petrișor. 

* Biletele achiziționate vă asigură un loc la eveniment, dar nu pot fi rambursate. Cazarea în orașul Cluj-Napoca este în responsabilitatea fiecărui participant. 

Clienții dificili și vânzătorii abili. Cum faci oferta și cum gestionezi obiecțiile prin tonalitatea vocii și limbajul corporal?

Cornel Petrisor

Timp de peste două decenii, Cornell Petrișor a supravegheat toate operațiunile companiei Cornell’s Quality Construction, Inc., firmă fondată în Bellevue, Washington. Întreprinderea lucrează în colaborare cu o companie-soră, Tile & Marble Quality Service, Inc., pentru a oferi regiunii în care activează o gamă completă de servicii de calitate în ceea ce privește construcțiile rezidențiale. Compania sa este specializată în renovări complete de locuințe, dar și finisaje interioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Alte Articole